Uppgifter: United intresserade av Serie A-mittbacken

Uppgifter: United intresserade av Serie A-mittbacken

Manchester United har tidigare ryktas vilja värv Roma och Inter försvarare Manolas och Skriniar i sommar. The Red Devils har identifierat sitt försvar som en del att behöva förstärkningar. Detta trots att Phil Jones och Ashley Young förlängt sina kontrakt under säsongen. Manchester United kan förlora två försvarare under sommaren, med Marcos Rojo som troligen kommer att lämna. Eric Bailly kan också visas på dörren i samma veva.

Uniteds absoluta förstaval ska dock fortfarande vara Napoli-kraftverket Kalidou Koulibaly. Tyvärr för United så ska mittbacken inte vara intresserad när Unite missade Champions League fotboll kommande säsong. Även Skriniar sägs vara utom räckhåll för att United tycker han är för dyr. United ska istället ställa in siktet på Manolas som har en klausul på 31 miljoner pund i sommar.

Manolas ses som ett mer uppnåeligt mål på grund av ekonomiska skäl. Manchester klubben uppges erbjuda ett kontrakt värt 4 miljoner pund per säsong enligt sky sport. Romerna ryktas redan har hittat en ersättare i form av Atalanta mittbacken Gianluca Mancini.

SE ÄVEN: Manchester United-stjärnornas löner 2019

Solskjaer vill inte spendera i onödan 

Samtidigt insisterade Solskjaer nyligen på att han skulle använda Uniteds budget klokt i sommar. Norska är angelägen om att vända The red devils tillbaka till Englands dominerande kraft och kommer att ges över 200 miljoner kronor för att få det att hända. Solskjaer, som talade vid sin officiella avslöjning för några månader sedan, har insisterat på att han kommer att underteckna spelare som han anser lämplig.

”United är en klubb som har pengar, och det måste spenderas på ett rimligt sätt,” sa han.

”Folk som känner mig, vet att jag kommer att använda det på ett bra sätt. ”Vi har en plan med klubben, de har undersökt spelare längre än jag har varit här, och vi har spelare som vi behöver behålla. Vi kommer inte spendera pengar bara för att spendera pengar.”

Frågan är hur mycket norrmannen kommer att spendera i sommar och som vanligt flyger det rykten runt om Manchester. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply