Uppgifter: Luis Suárez överens med Atlético Madrid

Uppgifter Luis Suárez överens med Atlético Madrid

När Ronald Koeman tog över FC Barcelona i somras meddelade han Luis Suárez att anfallaren inte fanns med i planerna till nästkommande säsong. Nu sägs Suárez vara överens med Atlético Madrid.

Luis Suárez är väldigt nära att skriva på för Atlético Madrid. Det skriver flera spanska tidningar under måndagseftermiddagen. Bland annat Mundo Deportivo, AS och MARCA skriver att Suárez ska vara överens med Atlético om det personliga kontraktet och att han skulle ansluta gratis. Detta efter att brutit kontraktet med FC Barcelona, något som radiokanalen RAC1 uppger.

Enligt MARCA ska de båda parterna vara överens om ett tvåårskontrakt samtidigt som Suárez förväntas få en lön på nio miljoner euro per säsong. Något som innebär att Suárez går ner i lön för att skriva på för den spanska huvudstadsklubben.

Samtidigt ser Álvaro Morata ut att lämna Atlético Madrid och lånas ut till Juventus. Detta med en köpoption till nästa sommar. En affär som skulle innebära att Juventus betala 55 miljoner euro för spanjoren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Alex Telles närmar sig flytt till Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply