Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Malmö FF Granada TV kanal TV sändning och tid i Europa League!

Malmö FF Granada TV kanal? Malmö FF Granada vilken Kanal? Vilken kanal visar MFF Granada? Vilken kanal sänder Malmö FF Granada? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Malmö FF-Granada i Europa League på TV. Streama matchen live här =>

Malmö FF är en match från att ta sig till gruppspel i Europa League. Nu ställs man mot spanska Granada hemma på Stadion – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Malmö FF Granada matchen? Streama matchen här!

Malmö FF Granada TV kanal

Malmö FF Granada TV kanal? Vilka sänder Malmö FF Granada matchen i Europa League på TV? När spelar Malmö FF Granada i Europa? Vilka visar matchen mellan Malmö FF och Granada i Europa League på TV? Streama EL-matchen här =>

1 X 2
Odds Malmö FF Granada 1X2: 5,00 3,75 1,68
1X 12 2X
Odds Malmö FF Granada 1X, 12 & X2 2,20 1,22 1,17
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,95 1,83
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,00 1,83

Malmö FF Granada på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Malmö FF är en match från att ta sig till gruppspel i Europa League. Efter att ha slagit ut Cracovia, Honved och Zagreb stöter man nu på patrull i form av Granada. Spanjorerna hade en fin säsong 2019/2020 vilket tog de till en kvalplats i Europa League. Det är Granada som är favoriter till att ta sig vidare från matchen. Malmö FF har dock slagit favorittippade lag i Europa tidigare. Det återstår att se om om det även går denna gång.

Malmö FF får dock klara sig utan målvakten Johan Dahlin som ser ut att vara borta några veckor till. Det är även oklart huruvida stjärnan Anders Christiansen kommer till spel eller inte. Dansken har varit skadad under flera veckors tid och skulle han vara tillbaka till torsdagens möte är det ett väldigt stort plus för skåningarna.

Granada slog i förra omgången ut Tbilsi från Georgien med 2-0. Detta då man spelar med en man mer under stora delar av den andra halvleken.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Malmö FF Granada och vem sänder MFF Granada? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av Europa League. När det kommer till Europa League-kvalet kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det Viaplay.

Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Malmö FF Granada TV kanal –  vilken kanal visar Malmö FF Granada på TV?

Malmö FF i Europa League är stort för svensk fotboll. Nu är det ännu mer intressant då laget gått vidare till utslagsfasen av turneringen vid flera tillfällen. Allt fler börjar intressera sig hemma i stugorna och det är många som vill veta vilken kanal som visar Malmö FF Granada på TV. Det finns flera spelbolag erbjuder bra odds på matchen och det är framför allt Leo Vegas och betsafe. När det kommer till Malmö FF denna match är det helt klart vem det blir som visar tillställningen. Det är Viaplay som kommer att sända MFFs möte med laget från Spanien.

Malmö FF Granada – vilken kanal sänder Malmö FF Granada TV sändning

Malmö FF är det svenska lag som tagit sig till spel i Europa flest gånger under det senaste decenniet. Nu ska man på nytt kvala in till en ny upplaga av Europa League. Skulle man klara det blir det ytterligare fina pengar i en klubbkassa som redan är en av de största i Sverige. Det är dock fyra matcher kvar tills Malmö FF är klara för gruppspel och det gäller att ta en match i taget.

Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Malmö FF Granada TV kanal i Europa League

Det är många fans från Sverige som kommer att heja på MFF. Det kommer dock inte finnas några fanns på plats då Folkhälsomyndigheten fortfarande inte tillåter några större sammankomster.

Malmö FF Granada förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. MFF har en ny tränare i form av Jon Dahl Tomasson och det har sett bra ut för dansken efter att ha tagit över för drygt ett halvår sen. Man leder för närvarande Allsvenskan och frågan är hur det ska gå i Europa-kvalet.

MFFs startelva i senaste matchen

Johansson, Knudsen, Ahmedhodzic, Brorsson, Larsson, Lewicki, Traustason, Rakip, Rieks, Kiese-Thelin, Toivonen

Granada CF startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Malmö FF-Granada TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Malmö FF Granada? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband MFFs matcher i Europa League. Inför MFF möte med Granada finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Malmö FF Granada =>

Om du vill betta på Malmö FF-Granada eller någon annan match i Europa League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Malmö FF Granada TV kanal: vilken kanal visar MFF Granada på TV?

Sändning och tid – 19:00 på Viaplay

Vilken kanal visar Malmö FF mot Granada? TV-tiden för Malmö FF-Granada är på torsdag den 1 oktober och matchen börjar kl 19:00. Granada Malmö FF sändning och speltid är kl. 19:00 och Malmö FF-Granada-matchen sänds på Viaplay.

Malmö FF Granada TV kanal

När spelas matchen?

Matchen mellan Malmö FF och Granada spelas på torsdag den 1 oktober 2020 klockan 19:00.

Vart spelas Malmö FF-Granada?

Malmö FF-Granada-matchen spelas på Malmö Stadion i Malmö.

Var sänds Malmö FF-Granada?

Malmö FF Granada på TV? Matchen kommer att visas på Viaplay. Sändningen startar 18:55.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Malmö FF-Granada-biljetter? Det finns tyvärr inga biljetter att köpa till matchen. Det kommer inte att tillåtas några fans på stadion på grund av coronapandemin.. Kolla även in Malmö FF stream.

You must be logged in to post a comment Login