Uppgifter: Liverpools prislapp för Keita klar

Uppgifter: Liverpools prislapp för Keita klar

Naby Keita blir extra dyr

Spelaren som under en längre tid varit klar för en flytt till Liverpool har nu fått sitt pris bestämt. Det blir ingen billig övergång för Liverpool.

För en tid sen gjorde Liverpool klart med Naby Keita. Spelaren skulle flytta från RB Leipzig till Anfield under sommaren 2018, något som även kommer ske, men en prislapp var ännu inte klar. Nu ska dock ett pris vara satt då Leipzig inte lyckades ta sig till Champions League. Det är tidningen Kicker som skriver att Liverpool betalar 68 miljoner euro (drygt 700 miljoner kronor) för spelaren som denna säsong stått för sex mål på 27 ligamatcher i Leipzig.

 

Även Emil Forsberg kan lämna

Det är inte bara Keita som kan ha gjort sitt i Leipzig. Även svenske Emil Forsberg kan vara på väg bort. Då klubben missade spel i Champions League den kommande säsongen kan svensken ha gjort sitt i klubben och ‘Foppa’ kan komma att bli lagkamrat med Keita. Tidigare har nämligen även Emil Forsberg kopplats ihop med en flytt till The Reds. Svensken har sedan flytten från Malmö FF till Tyskland växt något enormt och nu kan nästa steg komma att bli Premier League.

Forsberg sitter på ett kontrakt med Leipzig som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. Hur mycket Forsberg skulle komma att kosta är oklart. Tidigare har han även kopplats ihop med AC Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply