Uppgifter: Nilsson Lindelöf kan lämna för Premier League-konkurrent

Uppgifter: Nilsson Lindelöf kan lämna för Premier League-konkurrent

Nilsson Lindelöf kan lämna United

Svensken har inte riktigt tagit en startplats denna säsong i Manchester United och kan nu lämna. Detta i form av en utlåning till Premier League-konkurrenterna.

Det har inte varit ett lätt förstaår för Victor Nilsson Lindelöf Manchester United. Det har dock gått bättre med tiden men då 23-åringen inte lyckats ta en startplats på Old Trafford kan han nu kommer att spela sin fotboll på annat håll nästa säsong.

Enligt Daily Mirror kan Victor Nilsson Lindelöf vara på väg att lånas ut till Wolverhampton den kommande säsongen. Laget är nykomlingar i den engelska högstaligan den kommande säsongen och en utlåning kan betyda garanterad speltid för svensken. Wolverhampton ska vara intresserade av att hämta in försvararen och nu ska även Jose Mourinho vara villig att släppa iväg svensken under det kommande spelåret.

 

En av anledningarna till att det kan bli just Wolverhampton stavas Jorge Mendes. Den portugisiska superagenten har ett gäng spelare i PL-nykomlingarna samtidigt som han även är agent för Jose Mourinho.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

Flertalet klubbar jagas svensken

Ryktena kring Nilsson Lindelöf har under den senaste tiden varit många. Bland annat ska Everton ha frågat efter den svenske landslagsspelaren för att förstärka laget till nästa säsong. Var 23-åringen spelas sin fotboll nästa säsong är oklart. Dock skulle han må bra av en utlåning för att få mer speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply