Ofificiellt: Ederson förlänger med Manchester City

Ofificiellt: Ederson förlänger med Manchester City

City förlänger med Ederson

Målvakten som tagit en startplats under Pep Guardiola väldigt nu att förlänga sitt kontrakt med Manchester City.

Sedan Pep Guardiola tog över Manchester City har man byggt ett lag som får kan slå. Tidigare valde man att satsa på Claudio Bravo men efter att ha värvat in Ederson från Benfica var det brassen som tog över målvaktsplatsen. När brassen skrev på för första gången för The Citizens var det ett kontrakt som gällde till och med sommaren 2023. Efter endast en säsong på Etihad Stadium står det nu klart att målvakten skriver på ett nytt kontrakt och stannar i klubben ytterligare två år.

Manchester City bekräftar på sin officiella hemsida att man att Ederson förlänger med klubben och skriver på till och med sommaren 2025.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Det betyder att klubben är nöjda med mitt jobb och tror på mig. Jag hoppas nå upp till de mål och förhoppningar klubben har på mig och göra fansen glada, säger Ederson till CityTV.

Han poängterar även att han ser sig själv fortsätta skörda framgångar i den ljusblåa klubben.

– Jag  vill vinna allt som går att vinna! Vi vill vinna alla turneringar men för mig är Champions League väldigt speciellt. Det är en dröm att vinna den turneringen med Manchester City, avslutar han.

SE ÄVEN: SÅ mycket tjänar stjärnorna i Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply