Uppgifter: Emil Forsberg jagas av fyra storklubbar i sommar

Uppgifter: Emil Forsberg jagas av fyra storklubbar i sommar

Storflytt för Forsberg i sommar?

Den svenske mittfältaren som slagit igenom i RB Leipzig har fått blickarna riktade mot sig. Nu ryktas fyra storklubbar vara inte efter spelarens signatur i sommar.

Emil Forsberg och hans RB Leipzig har under de senaste åren gått från spel i andraligan till att vara en toppklubb i Bundesliga. Tillsammans med Keita och Timo Werner har svensken varit en av de viktigaste spelarna i truppen och den gångna säsongen vann den före detta Malmö FF-assistligan i Tyskland. Han stod då för 22 assist vilket är rekord i den tyska högstaliga och nu jagas han av flera storklubbar runt om i Europa.

Tidigare ska bland annat Sevilla visat stort intresse för svensken men 26-åringen ska inte ha några planer på att flytta till de södra delarna av Spanien. Nu kopplas nämligen fyra av de största klubbarna ihop med Sundsvalls-sonen. Klubbar som Arsenal, AS MonacoBayern Munchen och Juventus ska stå på kö för att försöka köpa loss spelaren under sommarens transferfönster. Tidigare ska även Napoli ha visat intresse för spelaren och mycket tyder på att det kan bli en flytt under nästa övergångsperiod.

SE ÄVEN: Topp 10: Sveriges mest värdefulla spelare

Forsberg sitter för närvarande på ett kontrakt med Leipzig som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. En eventuell prislapp sägs komma att ligga på drygt 40 miljoner euro. Ett pris många klubbar ska vara intresserade av att betala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply