Uppgifter: Jose Mourinho förlänger med Manchester United – får superlön

bet365

Uppgifter: Jose Mourinho förlänger med Manchester United - får superlön

United förlänger med Jose Mourinho

Enligt uppgifter till engelsk press kommer Jose Mourinho inom kort att skriva på ett nytt kontrakt med Manchester United. Överenskommelsen sägs komma att sträcka sig till och med sommaren 2022.

Jose Mourinho och hans Manchester United har inlett säsongen mer eller mindre exemplariskt. Man gick till landslagsuppehåll som ligatvåa i Premier League och tagit 19 av 21 möjliga poäng. Efter flera stora värvningar de senaste åren ser klubben tillslut ut att ha hittat ett spel och de spelare som ska ta klubben tillbaka till toppen av engelsk fotboll. Lagets tränare Jose Mourinho är en av de viktigaste nycklarna till framgång och enligt engelsk press kommer portugisen förlänga sitt kontrakt inom kort.

Det är tidningen The Sun som kommer med uppgifter om att Manchester United lagt fram ett kontraktserbjudande till Mourinho, ett förslag som sägs sträcka sig över de kommande fem åren. Tränarens nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2019 men kan redan nu förlänga med The Reds menar tidningen.

Uppgifter- Jose Mourinho förlänger med Manchester United - får superlön

Får superlön

Det är inte bara längden på kontraktet som skulle komma att förlängas om Mourinho skriver på det nya kontraktet med United. The Sun menar även att Mourinho skulle få 70 miljoner euro under de fem kommande åren, något som ger honom en årslön på 14 miljoner euro per säsong, plus bonusar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Uppgifter Jose Mourinho förlänger med Manchester United - får superlön
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply