Aguero flirtar med Leo Messi – vill få till flytt för landsmannen

bet365

Aguero flirtar med Leo Messi - vill få till flytt för landsmannen

Aguero vill värva Messi till City

Manchester City-anfallaren säger i en intervju med argentinsk TV att han gärna ser Leo Messi flytta till Manchester City, även om det inte är något lätt att genomföra.

Ryktena kring en flytt för Leo Messi till Manchester City har florerat under det senaste året. Att argentinaren skulle återförenas med Pep Guardiola i Premier League är något som det pratas friskt om och nu uttalar sig även City-anfallaren Sergio Agüero om en eventuell flytt för Messi.

– Jag skulle älska att se Messi här. Pengar är inget problem här i Manchester City men både Messi och Cristiano Ronaldo är klubbikoner respektive lag och det ska krävas något extra för att de ska lämna.

Aguero flirtar med Leo Messi - vill få till flytt för landsmannen

Agüero är för tillfället skadad efter att ha varit med om en otäck bilkrock i Amsterdam under sina lediga dagar, något han tänkt väldigt mycket på i efterhand.

– Jag åkte till en konsert då jag känner artistens agent, han bjöd in mig så jag åkte dit. Jag hade nästan två dagars ledighet men nu i efterhand ångrar jag nästan att jag åkte. Jag har tänkt på det väldigt mycket men samtidigt är det omöjligt att veta att något sådant skulle se, säger stjärnan efter att Argentina kvalificerat sig till VM i Ryssland sommaren 2018.

Manchester City har tidigare ryktats vara beredda att betala över 375 miljoner euro för Messi.

I nästa omgång av Premier League spelar Manchester City mot Stoke City hemma på Etihad Stadium.

Aguero flirtar med Leo Messi - vill få till flytt för landsmannen
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply