• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Graham Potter klar för Swansea

Uppgifter: Graham Potter klar för Swansea

ÖFK-tränaren nära lämna – för Swansea

Östersunds FK:s tränare, Graham Potter, påstod att han inte skulle förhandla med Swansea under hans semester på de brittiska öarna. Men nu verkar han, enligt Sky Sports-uppgifter, vara klar för den walesiska klubben.

Den här säsongen blev inte som det enda icke-engelska laget i Premier League hoppades på. Swansea såg förvisso länge ut att åka ut. Men när de bytte in sin portugisiske tränare så verkade klubben dock klara sig.

Fast så blev inte fallet. En svag avslutning på ligaåret gjorde att walesarna istället får spendera nästa säsong i Championship.

ÖKF-tränaren på väg dit

LÄS MER: Allsvenskans bästa löner

Det har ju ryktats en del om Potters framtid, men engelsmannen har själv varit förtegen om sin framtid, och sagt att han vill lägga fokus på att coacha Östersund.

Men nu kommer trovärdiga Sky Sports med uppgifter. Enligt deras källor ska Graham Potter nu kommit överens med Swansea om ett kontrakt inför nästa säsong. Dock är det inte officiellt än. Samma källor skriver dock att det bara återstår detaljer – och att ÖKF-coachen kommer att presenteras under mitten av den här veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply