• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Emre Can klar för Juventus

Uppgifter: Emre Can klar för Juventus

En tillsynes evighetssaga i transfervärlden ser ut att gå mot sitt slut. Liverpool-stjärnan Emre Can ser nu ut att vara så gott som klar för den italienska storklubben Juventus.

Det har ju ryktats en hel del om att Turin-laget Juventus, som fullkomligt dominerar italiensk fotboll, ska vara intresserade av att värva tysken Emre Can från Liverpool. Mittfältaren har själv verkat vara benägen att flytta.

Och nu, över ett år sedan ryktena tog fart, verkar det nu bli klart. Enligt Calciomercato så kommer Can att gå igenom en läkarundersökning inom kort. Troligtvis redan inom de närmsta dagarna.

“Klar för Juventus”

LÄS MER: Det tjänar Juventus stjärnor

Nu verkar affären dock redan var klar, i alla fall om man frågar Sky Sports Italia. De, tillsammans med brittiska Sky Sports, skriver under dagen att Emre Can har kommit överens med Serie A-giganterna.

“Den gamla damen” har ju vunnit Scudetton, sju år i rad, vilket gör Turin-klubben en dominerande makt inom den italienska fotbollen.

Bra att veta är att Emre Can officiellt inte skrivit på för Juventus, men det ska alltså vara väldigt nära. För Sky Sports är en av de bättre uppgifterna. Därför väntas uppgifterna och det officiella utlåtandet från så väl Can, Junvetus och Liverpool att komma. Troligtvis inom de närmsta dagarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply