• Error, no group ID set! Check your syntax!

Jose Callejon på väg vill till Atletico Madrid?

Jose Callejon på vill till Atletico Madrid?

Förre Real Madrid-spelaren närmar sig rivalen

Jose Callejon, tidigare i Real Madrid, har ryktats lämna Napoli den här säsongen. Nu verkar han dock vara på väg till sin gamla rival, det vill säga den spanska huvudstadskonkurrenten Atletico Madrid.

Callejons karriär har varit lite upp och ner. Under några säsonger så lyckades han prestera bra för den katalanska klubben Espanyol. Något som då gjorde att storklubbarna fick upp ögonen på honom.

Det här slutade med Real Madrid köpte upp honom, men det blev inte det bästa för hans karriär. Steget blev för stor den nuvarande Napoli-spelaren, som inte är med Spaniens VM-trupp 2018, som istället gick till Serie A.

Kan gå till rivalen i sommar

Det blev spel i Neapel-klubben Napoli, och där har spanjoren tillbringat de senaste fyra senaste säsongerna. Nu kan han dock komma att spela för sitt förra lags rival nästa säsong.

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport så kommer Atletico Madrid att jaga 31-åringen i sommar. Tydligen ska Atleticos tränare, Diego Simeone, vara ett stort fan av den spanske mittfältaren. Därför kommer Madrid-laget att vara ett hett mål för Jose Callejon under det kommande transferfönstret. Dessutom så har andra La Liga-klubbar samt italienska lag visat intresse för Callejon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply