Uppgifter: Francesco Totti förlänger med Roma

Uppgifter: Francesco Totti förlänger med Roma

Sägs stanna i klubben

Enligt Football Italia talar det mesta för att Francesco Totti förlänger med Roma.

Sedan debuten 1993 har Francesco Totti stannat i Roma. Under den här säsongen har det dock talats om att sagan mellan Totti och Roma kan vara på väg mot ett slut. Bland annat har det ryktats om att Francesco Totti kan vara på väg till Leicester City och att AC Milan jagar Francesco Totti. Nu verkar det som att ryktena har fått en ny vändning.

Enligt Football Italia är Totti på väg att förlänga med Roma ännu en gång. Det sägs att spelaren vill stanna i klubben, och Roma sägs nu ha erbjudit klubblegendaren ett nytt kontrakt på ytterligare ett år. Det hävdas att den här dealen kommer att presenteras av klubben innan den nuvarande veckan når sitt slut.

Det här är inte de enda rykten som cirkulerar kring Roma just nu. Enligt uppgifter är ett antal spelare på väg till klubben. Igår ryktades det om att Radamel Falcao är aktuell för Roma, och tidigare har det spekulerats om att Michy Batshuayi jagas av Roma. Samtidigt sägs även vissa spelare vara på väg att lämna Romklubben. Bland annat har det sagts att Roma kan dumpa Edin Dzeko efter säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply