AC Milan jagar Zlatan Ibrahimovic och Francesco Totti

AC Milan jagar Zlatan Ibrahimovic och Francesco Totti
bet365

Zlatan och Totti till Milan?

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport vill AC Milan värva tillbaka Zlatan Ibrahimovic samtidigt som även Francesco Totti finns på önskelistan.

Turerna kring framtiden för Zlatan Ibrahimovic fortsätter. På torsdagsmorgonen rapporterar den italienska tidningen Corriere dello Sport att Zlatans gamla klubb AC Milan vill försöka locka tillbaka svensken, detta samtidigt som man även försöker övertyga Francesco Totti om att skriva på ett kontrakt med den rödsvarta klubben. Angående svensken är man dock inte helt övertygade, man skriver att intresset från Kina är lockande för svensken som tidigare även sagt att han kan förlänga sitt kontrakt med Paris Saint-Germain.

På onsdagen uttalade sig även Manchester Uniteds mittfältare Juan Mata om supersvensken och spanjoren berättade då får Sky Sports att Zlatan är en spelare som alla gärna spelar med.

– Han har spelat i så många olika länder och vunnit pokaler överallt. Det säger en hel del om vilken kvalité han har som spelare och vilken betydelse han har för PSG och det svenska landslaget, fortsätter Mata.

– Han är en väldigt bra spelare och jag gillar att spela med bra spelare. Jag tror alla hade velat spela med honom.

PSG vill ersätta Zlatan Ibrahimovic med Daniel Sturridge

Skulle Zlatan Ibrahimovic lämna den franska huvudstadsklubben i sommar sägs man redan ha en möjlig ersättare klar. Enligt The Sun har representanter från PSG rest till England och London för att se landskampen mellan England och Holland, detta för att ta en närmare titt på Liverpools anfallare Daniel Sturridge. Enligt tidningen kommer anfallaren att kosta 45 miljoner pund och ses som ersättare om Zlatan eller Edinson Cavani skulle lämna klubben i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365