bet365
bet365

Uppgifter: Manchester United förhandlar om Pierre-Emerick Aubameyang

bet365
Uppgifter: Manchester United förhandlar om Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang kan lämna för Manchester United

Enligt brittisk media ska Manchester United ligga i förhandlingar med Borussia Dortmund för att värva Pierre-Emerick Aubameyang till nästa säsong.

Ryktena om att Pierre-Emerick Aubameyang är på väg till Real Madrid fortsätter, detta samtidigt som Borussia Dortmund inte vill sälja spelaren. Nu kommer uppgifter om att Manchester United förhandlar med spelaren, utan att några uppgifter ska ha läckt ut.

Klubben är redan utslagna ut Europaspelet och kämpar för att hamna bland de fyra främsta vilket innebär spel i Champions League, detta har gjort att klubben har satt igång med att kontakta klubbar för att förhandla om spelarköp till nästa säsong. Daily Mirror skriver nu att United och Jose Mourinho gärna ser Aubameyang nästa säsong och att spelarens agent ska ha träffat representanter från United för att prata om ett kontraktserbjudande som man kommer att lägga fram till sommaren.

Spelaren har denna säsong gjort 35 mål på 40 tävlingsmatcher, vilket är 26-årings tredje år i Bundesliga och nu kan han komma att lämna Borussia Dortmund för en summ på 75 miljoner euro, en summa som Uniteds inledande bud sägs ligga på

Skulle köpet av den gabonska landslagsspelaren inte gå hem kommer man att satsa på plan b, som ska bara Zlatan Ibrahimovic. Där är det dock oklart om man kommer att kunna betala svenskens otroliga lön som han har i Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply