Uppgifter: Felix Beijmo lämnar DIF för rekordbelopp

Uppgifter: Felix Beijmo lämnar DIF för rekordbelopp

Beijmo lämnar Djurgården

Efter en längre tids spel i Djurgården ser Felix Beijmo nu ut att ha gjort sin sista match i klubben. Nu ska han endast vara detaljer från rekordflytt.

Felix Beijmo har under säsongen 2018 varit en av allsvenskans bästa spelare. Det har dock inte blivit en plats i Sveriges VM-trupp. Nu ser han ut att ha gjort sin sista match i Djurgården. Enligt SportExpressen ska spelaren nämligen vara detaljer från en flytt till tyska Werder Bremen, detta för en rekordsumma.

– Vi för diskussioner med ett antal klubbar och ska vi vara ärliga tror jag inte Felix spelar i Djurgården när allsvenskan startar om, säger sportchefen Bosse Andersson.

Enligt uppgifter till tidningen kommer den tyska storklubben att betala drygt 30 miljoner för spelaren. Detta efter att man scoutat honom under en längre tid och vunnit i kampen mot bland annat Wolverhampton och Bournemouth.

Om inget oförutsett händer är tanken att Djurgårdens försvarare ska åka ner till Tyskland i nästa vecka för att göra läkarundersökningen hos Werder Bremen.

Beijmo har för närvarande kontrakt med Djurgården som binder honom till klubben till och med 2020. Skulle han lämna för den tidigare nämnda summan blir han en av Allsvenskans dyraste spelarförsäljningar någonsin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply