Han lämnade Djurgården – nu mår Astrit Ajdarevic bättre

Astrit Ajdarevic, 30 år och över 130 spelade matcher i Allsvenskan berättar nu ut efter det drastiska beslutet att lämna Djurgården – mitt under pågående säsong.

Vad som först beskrevs som en timeout från fotbollen ledde sedan till att Djurgården och Astrit Ajdarevic gick skilda vägar. Kontraktet bröts officiellt den 27 Augusti.

”Jag önskar ett stort lycka till i framtiden till mina lagkamrater och till hela Djurgårdsfamiljen. Det är inga hard feelings, utan vi går ifrån varandra med en liten tår men ändå med ett leende på läpparna och vet att våra vägar kommer att korsas igen”, sade 30-årige Ajdarevic till klubbens hemsida då.

Anledningen är inget att spekulera kring, utan man får visa respekt för att vissa saker är för privata för att nämna.

Under gårdagen gick Astrit ut i en TV-intervju på Djurgårdens hemsida där han fick chans att ordentligt tacka för sig, och även uttrycka lite känslor.

– ”Jag mår bra, men ändå inte bra. Det är tråkigt, men det känns ändå bra att få avsluta på ett fint sätt. Jag kom och hade ett mål och det målet uppfylldes. Trots svåra hinder på vägen är jag, i det stora hela, nöjd utifrån hur allt sett ut, då det varit alltifrån det personliga, småskador och allt vad det nu har varit.” var en utav sakerna han sa under intervjun.

LÄS OCKSÅ:

ALLSVENSKAN: Justeringar hos IFK Göteborg

ELLER HAR DU MISSAT:

Officiellt: Allan klar för Everton

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply