Speltips Sverige Peru – odds tips Sverige Peru, Fotboll!

Speltips Sverige Peru - odds tips Sverige Peru, Fotboll!

Speltips på Sverige Peru speltips

Speltips Sverige Peru odds? Här hittar du speltips på Sverige vs Peru odds den 9/6! Sverige Peru är den sista matchen som de båda lagen spelar innan man åker till Ryssland. Efter att ha spelat oavgjort mot Danmark för drygt en vecka sedan är det nu dags för match mot Peru. Det är nu formen inför sommarens VM ska sitta. I motståndarlaget finns spelare som Paulo Guerrero och Jefferson Farfan. Dessa två är de som Sverige ska se upp med. Det finns även flera andra orosmoment för det svenska försvaret. Sverige – Peru spelas på lördagskvällen med starttid kl. 19:15. Spela gratis på landskampen med ett freebet! =>

Sverige och Peru kommer att spelas på Friends Arena i Stockholm. Detta är det sista tester för Sverige innan man reser till Ryssland.

Speltips Sverige Peru - odds tips Sverige Peru, Fotboll

Speltips Sverige Peru Odds

När det kommer till denna match Sverige vs Peru så har vi på Silly Season Sverige tagit fram oddsen. Sverige – Peru är den sista matchen i genrepet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Sverige vs Peru matchen: 

Speltips Sverige Peru & odds

Odds på Sverige-vinst (1): 2,50
Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 8.00
Bäst odds på Sverige-vinst (1): 61,00
Odds på Peru-vinst (2) 3,10
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,15

Bäst odds Peru eller Sverige (1 2): 1.38
Bäst odds Peru eller Oavgjort (1 X): 1,38
Bäst odds Sverige eller Oavgjort (2 X): 1,56

Speltips Sverige Peru odds – mål

Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 2,50
Under 2,5 mål: 1,54

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Peru som Sverige har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Sverige (2,50) och Peru (3,10) visar att Sverige är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Sverige eller Peru. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen. Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Speltips Sverige Peru - odds tips Sverige Peru, Fotboll!Speltips Sverige Peru

Rekommenderat spel på Sverige – Peru är en vinst för Sverige (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Sverige och Peru är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Förhöjt odds på att Sverige vinner mot Peru: 8.00

Tippa på Sverige hos till 8 ggr pengarna helt omsättningsfritt. Ifall du vinner så får kan du plocka ut pengarna direkt utan omsättningskrav.

Förhöjt odds på att Sverige vinner mot Peru: 61,00

Så här gör du för att få 61 ggr pengarna på Sverige:

1 Skapa ett konto idag med kampanjkoden ZFBMCR och placera ett spel på att SVERIGE vinner (max. 10kr av din insats räknas till kampanjen).

2 Om de vinner matchen får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.

3 Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen. Inga utdelningar sker vid förlorade spel.

Få 25 kr freebet på Sverige Peru här =>

Så här får du 25 kr freebet på Sverige Peru:

1. Leta upp Sverige-Peru i oddslobbyn eller klicka här
2. Välj valfritt fotbollsspel på matchen (både pre-match och live) och tryck på ”Freebet” som betalningsmedel
3. Bekräfta spelet som vanligt
4. Inga pengar dras från ditt saldo och spelet går att hitta under ”Mina spel”.
5. Kampanjen gäller från fredag den 8 juni från kl 00.01 till matchen är färdigspelad lördagen den 9 juni

Sverige vs Peru odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under lördagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för svensk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Peru kommer till matchen efter några svåra år bakom sig men verkar verkligen hittat rätt. Perus chanser att vinna VM enligt oddsen är ungefär lika höga som de är för Sverige. Drygt 71 gånger pengarna att lyckas ta hem titeln.

Sverige Peru odds 9 juni 2018

Odds Sverige – Peru? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och Peru på Friends Arena. Det är en  match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Skulle du tippa på att Peru vinner mot Sverige är oddset 3,10 gånger pengarna och skulle Sverige vinna är det 2,50 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.35 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Sverige Peru Speltips

Sverige – Peru speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Peru och Sverige. Inför Sverige vs Peru så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Fler frågor och relaterade sökningar till Sverige Peru tv-kanal och streaming m.m. Läs mer om Fotbolls-VM 2018.

Läs mer om Sverige vs Peru speltips och fotbolls VM 2018

Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2018. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2018? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2018 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2018. Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply