• Error, no group ID set! Check your syntax!

Guti kan bli ny Real Madrid-tränare

Guti kan bli ny Real Madrid-tränare

Kan bli presenterad som ny tränare inom kort

Real Madrid letar just nu efter ny tränare efter att Zinedine Zidane valt att lämna. Då kommer den förre Madrid-spelaren, Guti, kunna ansluta sig till klubben. Något som kan ske redan under veckan, enligt många medier.

Just nu står VM 2018 i fotboll och väntar runt hörnet. Men det är inte det som ligger i Real Madrids intresse just nu. Bland annat som har de ju ett tränarproblem att lösa, något som kan sluta med att en gammal spelare kan komma att ansluta sig.

En Real Madrid-legendar, Jose Marti Guterrez – Guti – är en av de som ryktats vara nära jobbet som ny Madrid-coach.

Vill få ny tränare – innan VM

Gruppspelet i VM 2018 börjar ju officiellt den 14:e juni, när Ryssland möter Saudiarabiens VM-trupp 2018, så börjar ju VM på riktigt. Innan det uppges Madrid vilja få ordning på sin tränarfråga.

Det har ryktats om väldigt många olika tränarnamn det senaste. Inte minst så har ju Madrid jagat lite större namn, som till exempel Tottenham Hotspurs argentinske tränare Mauricio Pochettino. Men det verkar inte gå vägen, då PL-tränaren skrivit nytt kontrakt med London-laget. Nu fortsätter alltså det spanska huvudstadslaget att leta tränare, och då ska alltså Guti vara ett av de hetaste namnen just nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply