• Error, no group ID set! Check your syntax!

Real Madrid var nära Lemar

Real Madrid var nära Lemar

Los Blancos inte långt ifrån värva Monaco-stjärnan

AS Monacos guldklimp, Thomas Lemar, har ögon på sig från alla håll. Inte minst några av Europas allra största klubbar vill värva honom under sommaren. Som bland annat Manchester United, och Real Madrid.

Att stora klubbar vill ha den nye stjärnan Lemar, från Monaco, är inget konstigt. Yttern, som under den gångna säsongen gjorde två mål men framför allt tio assist, spelade samtliga ligamatcher för det franska Ligue 1-laget.

Nu har han fått intresse på sig från flera storklubbar. För den franske stjärnan, som lyckades ta sig in i den franska VM-truppen 2018, kommer snart att kunna göra ett klubbyte.

Kan gå i sommar

I sommarens Fotbolls-VM 2018 så kommer ju Lemar bland annat att få möta lag som Peru, Danmark och Australien, men till hösten kan det bli några av Europas toppklubbar. För Real Madrid ska, enligt den franska tidningen L’Equipeha varit väldigt nära ett köp av 22-åringen, så sent som under förra veckan.

Samtidigt som Los Blancos uppges vara väldigt nära att att värva fransosen så ska även andra klubbar vilja göra samma sak. Till exempel så kommer lokalrivalen att Atletico att göra ett försök. Samtidigt som de två Manchester-lagen City och United sedan tidigare har visat sitt intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply