Uppgifter: FC Barcelona siktar in sig på N’Golo Kanté

Uppgifter: FC Barcelona siktar in sig på N'Golo Kanté

Kante på önskelistan hos FC Barcelona

Mittfältaren som varit en av världens bästa mittfältare de senaste säsongerna jagas av FC Barcelona. Nu vill man erbjuda en spelare i motsatt riktning plus pengar.

FC Barcelona fortsätter att jaga förstärkningar inför den kommande säsongen. Tidigare i veckan hämtade man in både Arthur från Gremio och Clement Lenglet från Sevilla och nu har man börjat jobba för att en tredje spelare ska ansluta till den spanska storklubben. Enligt brittiska medier ska Barcelona blickarna riktade mot Stamford Bridge för att försöka värva N’Golo Kanté i sommar.

Det är tv-kanalen Sky Sports som kommer med uppgifter om att de regerande La Liga-mästarna ska vara på jakt efter en defensiv mittfältare. Man sägs vilja satsa på Kanté men det kommer inte bli någon billig affär för spanjorerna. Chelsea har tidigare satt en prislapp på 190 miljoner euro men nu hoppas Barca kunna sänka summan genom att skicka en spelare i motsatt riktning.

Sky Sports rapporterar även att Los Culés kommer försöka få till en affär genom att skicka mittfältaren Andre Gomes i motsatt riktning. Portugisen har inte lyckats ta en startplats efter att han anslöt från Valencia och nu ser han ut att ha gjort sitt på Camp Nou. Det är dock oklart hur mycket pengar man kan tänka sig att

Kanté sitter på ett kontrakt med Chelsea som sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply