Uppgifter: Så mycket måste United betala för att värva Willian

Uppgifter: Så mycket måste United betala för att värva Willian

Så mycket kostar Willian i sommar

Brasilianaren som ryktats vara på väg till Barcelona under flertalet transferfönster har nu fått en prislapp. Nu vet Manchester United vad som krävs för att få till en värvning.

Det är ingen hemlighet att Manchester United är på jakt efter Chelseas brasse Willian. Spelaren är en av favoriterna hos Jose Mourinho och då Alexis Sánchez inte visat samma form som under tiden i Arsenal. United är nu på jakt att försöka värva Willian och under lördagsmorgonen kommer uppgifter om hur mycket The Red Devils kommer behöva betala.

Enligt de senaste uppgifterna ska Chelsea ha satt en prislapp på 60 miljoner euro för att United ska kunna köpa loss 29-åringen under sommarens transferfönster. Man får dock lägga in en extra växel då Chelseas nye tränare Maurizio Sarri kan komma att avbryta en potentiell affär. Detta om han vill ha kvar den före detta Shakhtar Donetsk-spelaren i truppen på Stamford Bridge.

Jagas även av FC Barcelona

Det är inte bara Manchester United som visar intresse för Willian. Även de spanska giganterna FC Barcelona ska ha anmält sitt intresse för knyta till sig stjärnan. Sedan tidigare finns bland annat Coutinho i klubben och nu hoppas man att den före detta Liverpool-spelaren kan övertyga Willian om en flytt till Camp Nou innan transferfönstret stänger i slutet av augusti månad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply