Bekräftar: Sarri klar för Chelsea

Bekräftar Sarri klar för Chelsea

Efter många om och men: Maurizio Sarri klar för Chelsea

Det har tagit sin tid, men nu är det alltså klar. Marizio Sarri kommer att ersätta Antonio Conte som tränare i Chelsea FC.

I somras blev det ju klart att Carlo Ancelotti kommer ta över Napoli. Neapel-laget stod för en av sina bättre säsongen på läge när de lyckades sluta tvåa, inte långt efter Juventus, i ligaspelet. Samtidigt som Ancelotti anslöt sig till klubben blev det allt närmare att Sarri ska gå till Chelsea.

Den förre Napoli-tränaren är nu på väg att ta över Conte i Chelsea. Napolis president, Aurelio De Laurentiis, säger själv att Sarri är på väg till London.

– Sarri är nära att bli ny Chelsea-tränare. Min advokat pratar med hans agent just nu, säger klubbpresidenten enligt Sky Sports, rapporterades det under gårdagen.

Klubben bekräftar – klar för Chelsea

LÄS MER: TV tider British Open

Ja, det har ju ryktats ett tag nu om att tränaren, som gjorde succé med Napoli under förra säsongen, ska ta ett större kliv i karriären. Samtidigt som Sarri sa upp sig från Neapel-laget, och hans landsman Conte redan var nära sparken sedan tidigare från London-klubben, så kom det här inte som någon större överraskning i slutändan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply