Uppgifter: Ever Banega kommer allt närmre flytt till Arsenal

Uppgifter: Ever Banega kommer allt närmre flytt till Arsenal
bet365

Arsenal närmar sig Ever Banega

Mittfältaren var en av de viktigaste spelarna i Unai Emerys lagbygge under tiden i Sevilla och nu vill tränaren hämta in argentinaren till Emirates Stadium. En flytt kommer allt närmre.

Ever Banega ser ut att bli nästa värvning som Arsenal som kommer att göra. Den engelska huvudstadsklubben har under de senaste veckorna kopplats ihop med Banega och nu ser det ut att bli ännu troligare att en övergång blir av. Förutom att tränaren Unai Emery ska ha pratat med spelaren själv ska nu de båda parterna ha börjat samtala en övergång. Sevilla är inte speciellt sugna på att sälja Banega men Arsenal sägs vara benägna att betala spelarens utköpsklausul, en siffra som dock inte är avslöjad.

Nu skriver spansk press att Banegas agent Marcelo Simoiain har rest från Andalusien och kommer att träffa Arsenals klubbledning för att försöka få till en övergång under sommarens transferfönster. Mittfältaren befinner sig för närvarande i Ryssland där han är en del av Argentinas VM-trupp.

Banega sitter för närvarande på ett kontrakt med Sevilla som binder honom till klubben till och med sommaren 2020. När Banega återvände till Ramón Sánchez Pizjuan betalade Sevilla drygt 9 miljoner euro för spelarens tjänster. Det återstår att se hur mycket Gunners kommer att betala för 30-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply