Martial nära Juventus

Martial nära Juventus

United-stjärnan nära flytt till Serie A

Manchester United-stjärnan Antony Martial ska vara nära en flytt från Manchester United, det är något som många medier uppges under den senaste tiden Nu kommer Mirror med de senaste uppgifterna.

Utebliven speltid i United och ingen plats i den franska VM-truppen 2018. Då är det inte konstigt att Manchester United-stjärnan Anthony Martial vill lämna. De senaste uppgifterna är att Juventus ska vara nära klubben, något som Mirror alltså skriver om under morgonen.

Kan bli klar innan VM

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM 2018

Det är faktiskt spelarens agent som bekräftar att Martial inte ska vara intresserade av att stanna. I en intervju med den franska radiostationen RMC Sport så säger agenten så här.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply