Wilshere nära rivalen

Wilshere nära rivalen

Kan stanna kvar i London – trots att han lämnar Arsenal

Det har gått runt 10 år sedan som Wilshere skrev sitt första kontrakt med Arsenal. Nu är det dock klart att han kommer lämna London-klubben i sommar. Men flytten kommer nödvändigtvis inte att bli lång.

Wilshere är inte i Ryssland för att försöka vinna VM med den engelska VM-truppen 2018. Istället kan han nu, sedan det blev klart att han tänker lämna Arsenal, koncentrera sig på att istället hitta en ny klubbadress.

Tänkbara nya klubbar för Wilshere uppges bland annat vara Juventus, Wolverhampton och West Ham, men på ett nyhetssvep i brittiska Sky Sports framkommer att även Crystal Palace, som slutade 11:a i Premier League den gångna säsongen, är intresserade och beredda att få en underskrift.

På väg till rivalen

LÄS MER: Så går Sverige vidare i VM 2018

För den trogne Arsenal-spelaren så lutar det just nu mot en flytt till rivalklubben West Ham. Det här är nämligen ett av av de många lagen som ska vara intresserade av honom. Även de sjufaldiga Serie A-mästarna Juventus uppges vilja lägga vantarna på mittfältaren. Men frågan är var han hamnar.

Det ryktas samtidigt som att West Ham ska vilja erbjuda 26-åringen ett ettårskontrakt, med chans på ett års förlängning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply