Storklubbar i jakt på Mbappe

Storklubbar i jakt på Mbappe

Många ute efter PSG:s stjärnskott

Den nu 19-årige Kylian Mbappe lämnande Ligue 1-klubben Monaco för rivalen PSG, från den franska huvudstaden Paris. Nu ryktas det dock om att han är på väg bort igen, och att många av Europas storklubbar.

Paris Saint-Germain har inte haft någon lyckad säsong. I alla fall inte om man ser till de mål som man hade inför spelåret. Man må leda Ligue 1 med 17 poäng men när det kommer till spel i Champions League har det gått sämre. Den franska huvudstadsklubben åkte ut redan i åttondelsfinal mot Real Madrid och uttåget kan ha stora påverkningar inför den kommande säsongen. Framför allt har det pratats om flera spelare som inte tror på klubbens projekt och planer men det finns även en annan sida av historien som gör att PSG kan tappa i sommar.

City med flera ryktas under sommaren

LÄS MER: Bästa anfallarna i VM 2018

Vad det gäller anfallarens framtid så ser den inte alls så positiv ut, för PSG-fansen i alla fall. Det handlar ju om att Mbappe, som är med Frankrike VM trupp 2018 just nu i Ryssland, kan lämna under sommaren.

Framför allt är det alltså regerande PL-mästaren City som ska var ute efter honom, men även Juventus, Real Madrid ocj Bayern Munchen ryktas vara intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply