Uppgifter: Diego Costa på väg bort från Chelsea?

Uppgifter: Diego Costa på väg bort från Chelsea?

Diego Costa lämnar Chelsea inom kort?

Efter Chelseas förlust mot Real Madrid på lördagskvällen uttalade sig Antonio Conte om Diego Costa och det var inga säkra ord som italienaren fick ur sig.

Vid lunchtid på lördagen bekräftade Atlético Madrid att man värvar Kevin Gameiro från Sevilla. Samma kväll uttalar sig Antonio Conte om Diego Costa och säger att han inte är säker på anfallarens tid i den engelska huvudstadsklubben.

– Idag är Costa är Chelsea-spelare. Angående om han stannar eller inte vet jag inget om. Det enda jag kan säga är att han idag ägs av Chelsea. Han spelar inte idag på grund av skada men om man återhämtar sig snabbt kan han komma att spela på onsdag mot AC Milan. Det är allt jag kan berätta i nuläget, sade Italienaren.

Den engelska pressen satte snabbt igång med spekulationer kring om Costas vara eller icke vara på Stamford Bridge och om en flytt till Atlético Madrid fanns på radarn för spelaren. Enligt Evening Standard ska Diego Costa, precis som Silly Season Sverige tidigare rapporterat, ha meddelat klubbledningen att han vill lämna för spel i La Liga.

Chelsea sägs inte vilja sälja Diego Costa innan man kommit överens om en ersättare till den spanske landslagsmannen. Spelarens relation med Conte ska numera inte vara speciellt bra efter att italienaren flertalet gånger nekat spelaren att lämna för spel på Vicente Calderón, något som kan göra att Costa tillslut får som han vill.

Chelsea sägs för tillfället vara intresserade av att köpa Romelu Lukaku från Everton, något som skulle öppna för en flytt för Diego Costa till klubben som han vann Copa del Rey samt La Liga med 2013 respektive 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply