Uppgifter: De Gea nära skriva på nytt kontrakt

Uppgifter: De Gea nära skriva på nytt kontrakt

United när förlänga med De Gea

David De Gea kopplas på nytt ihop med en flytt till Real Madrid. Då ska han enligt brittiska uppgifter vara nära att skriva på ett nytt kontrakt med Manchester United.

David De Gea ryktas på nytt vara högst upp på intresselistan för Real Madrid. Den spanske målvakten har under flera säsonger varit den spelare som de regerande Champions League-mästarna jagat och nu ska man ha förnyat intresset. United är väl medvetna hur dyrt det har blivit att värva en målvakt samtidigt som det inte finns speciellt många namn tillgängliga på transfermarknaden. Man har därför erbjudit burväktaren ett nytt kontrakt och enligt brittisk press ska spelaren själv vara endast detaljer från att skriva under.

Det är Manchester Evening News som avslöjar att den 27-årige målvakten kommer att skriva på ett nytt kontrakt inom kort. Förutom att spelaren kommer få en högre lön kommer även kontraktslängden att förlängas. Tidningen skriver att De Gea, som för närvarande har kontrakt med The Red Devils till och med 2019 (med option på ytterligare ett år) kommer att skriva på till och med sommaren 2023.

De Gea har spelat i United sedan 2011 då han anslöt från Atlético Madrid. Han befinner sig närvarande i Ryssland där han är förstamålvakt i Spaniens VM-trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply