Pogba tyst om framtiden

Pogba tyst om framtiden

Kan lämna United – man håller sig tyst

Paul Pogba är just nu med i Frankrikes VM-trupp 2018, där de vann mot Australien i första matchen, för att på så vis kunna ta sig långt i VM 2018. Men hans framtid i storklubben Manchester United är dock inte lika klar.

Att det gått tufft för Manchester United det senaste är ingen nyhet. Klubben har rustat upp så tungt som det nästan bara går. Men trots det så fick klubben aldrig se sig själva nära att vinna ligan den här säsongen.

Det samtidigt som Sevilla stod för en stark prestation och skickade ut United ur Champions League redan i åttondelsfinalen.

Kan lämna i sommar

LÄS: Spelare som gjort flest mål i VM genom tiderna

För Pogbas del kan det nu bli dags att lämna United. Han gick ju för ett par somrar sen till Manchester-klubben, då som kanske världens bästa mittfältare. Något som han verkligen har tappat. Nu är det istället en betydligt långsammare och mindre kreativ Pogba vi har fått se på innermittfältet.

Samtidigt så skriver mängder av medier att Pogba ska vara på väg till andra klubbar. Det är bland annan en flytt till den katalanska storklubben Barcelona som finns på tapeten. Eller eventuellt att återvända till Juventus. Dock vill Pogba själv ligga lågt vad det gäller transferrykten, med tanke på att han just nu försöker koncentrera sig på att vinna VM med Frankrike.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply