Martial blir en dyr affär

Martial blir en dyr affär

Manchester United-stjärnans prislapp  – en fyr affär

Det var ju under veckan som Anthony Martials agent gick ut med att hans klient officiellt vill lämna. United försöker hålla kvar honom, men i värsta fall kan de i alla fall tjäna en rejäl hacka på honom.

När Anthony Martial lämnade Monaco för Manchester United gjorde han det som en blivande superstjärna. Det har dock varit tufft i Premier League för den nu 22-årige yttern, som tack vare bland ande prestationer inte blev utan till den franska VM-truppen 2018.

Kan lämna United i sommar

LÄS MER: VM 2018 bästa anfallare

Det är faktiskt spelarens agent som bekräftar att Martial inte ska vara intresserade av att stanna. I en intervju med den franska radiostationen RMC Sport så säger agenten så här.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply