Uppgifter: Chelsea kan låna colombianen

Radamel Falcao kan hamna i Chelsea nästa säsong

AS Monaco har enligt uppgifter från The Daily Mail erbjudit Chelsea att ta in Radamel Falcao på lån till nästa säsong.

29-årige Radamel Falcao har haft det oerhört tufft den här säsongen, som han spenderat på lån hos Manchester United. Han har nämligen på 29 matcher bara lyckats mäkta med fyra mål (alla turneringar inräknade) och ser därför inte ut att få den förlängning med Manchester United, som det i början av säsongen talades om. Detta betyder dock inte att colombianen med all säkerhet kommer försvinna från Premier Leauge, till nästa säsong.

Ligamästarna kan ta in Falcao på lån

Under dagen har det nämligen trillat in uppgifter om att Falcao kan vara på väg till en annan Premier Leauge- klubb. Nämligen till mästarna Chelsea, då Monaco enligt The Daily Mail ska ha erbjudit Londonklubben att ta in colombianen på lån nästa säsong. Något som kan vara aktuellt för klubben från sydvästra London, då Didier Drogbas karriär går mot sitt slut och att man i samband med detta kan behöva en reservforward till nästa säsong.

Dyr lön försvårar för Chelsea

Chelsea skulle alltså behöva en spelare som Falcao, men ett faktum som talar emot ett lån till klubben för colombianen, är hans lön. Denna ligger nämligen på 220 000 pund i veckan och framstår – i samband med 29-åringens svaga prestationer under det senaste året – som alldeles för hög. Därför kan herr Falcao behöva sänka den om han vill spendera nästa säsong på lån i Chelsea, istället för i Ligue 1 med Monaco.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply