bet365

Uppgifter: Beredda att sälja stjärnduon – för Sterling

bet365

Cuadrado och Oscar kan lämna

Det verkar mer och mer som att Raheem Sterling kommer lämna Liverpool efter säsongen. Tidigare har det framför allt handlat om Manchester City och Arsenal. Men nu får det båda klubbarna konkurrens av Chelsea.

Liverpools supertalang Raheem Sterling har de senaste veckorna rapporterats vilja lämna Liverpool bakom sig. Engelsmannen har bland annat nobbat flera kontraktförslag och tidigare har han gått ut och sagt att han vill vänta tills i sommar innan han bestämmer sig för var han vill spela nästa säsong. För ett par dagar kom det dessutom samstämmiga uppgifter från brittiska media att Sterling inom ett par dagar ska meddela klubbens tränare Brendan Rodgers att han vill lämna i sommar.

Tidigare har det framför allt ryktats om att 20-åringen ska vara nära en flytt till de redan Champions League-kvalificerade toppklubbarna Manchester City eller Arsenal. Men nu får tvåan respektive trean i Premier League just nu enligt brittiska uppgifter konkurrens – av ligamästaren Chelsea.

Beredd att sälja – för Sterling

Den engelska tabloiden Daily Star uppgav tidigare under onsdagen att Jose Mourinho är intresserad av en värvning av Sterling, som tappat rejält i förtroende hos många Liverpool-fans. Den snabbe yttermittfältaren har enligt transfermarkt.co.uk ett marknadsvärde på cirka 37 miljoner euro och för att finansiera ett köp ska Londonklubben vara beredd att göra sig av med två av sina många offensiva mittfältare.

Juan Cuadrado värvades i vintras till Chelsea för cirka 35 miljoner euro, men på Stamford Bridge har det bara blivit sammanlagt tre starter för colombianen. Det är också just Cuadrado, tillsammans med brasilianaren Oscar, som Mourinho ska vilja göra sig av med för att finansiera en värvning av Sterling.

Läs Mer: Krönika: Sterling har valt fel fans att jävlas med

Buades ut av fansen

De senaste dagarna har Liverpool-fansens förtroende för Sterling sjunkit till nästan rekordlåga nivåer. Något som också visades av att det under den engelska klubbens egen gala, där 20-åringen vann pris som klubbens bästa unga spelare under den gångna säsongen, hördes spridda burop när talangen klev upp på scenen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply