Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Pedro och Diego Costa

Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Pedro och Diego Costa

Pedro till Atlético Madrid? – som hämta hem Diego Costa

Atlético Madrid har återigen riktat blickarna mot Chelseaanfallaren Pedro Rodríguez och vill försöka värva honom redan i januari, detta tillsammans med Diego Costa.

För drygt en vecka sen kom beskedet att Real Madrid och Atletico Madrid får värvningsförbud. De båda klubbarna är nu ute efter att värva spelare under januarifönstret för att förstärka sina respektive trupper. För Atlético Madrids del vill man hitta en anfallare som kan komplettera Antoine Griezmann i anfallet. Inför säsongen värvade man inte Jackson Martínez för 35 miljoner euro men colombianen har inte alls lyckats anpassa sig till den spanska huvudstadsklubben och har endast gjort tre mål sen säsongsstarten. Samtidigt vill man även värva Pedro från Stamford Bridge, en spelare som inte lyckats anpassa sig till Premier League. Kanariern har inte heller lyckats få speciellt mycket speltid i den engelska klubben, varken under Jose Mourinho eller Guus Hiddink.

Rest till London

Under torsdagen kom rapporter om att en representant från Atlético Madrid rest till London för att höra sig för om de båda spelarna som ryktas vilja byta klubb. Klubbens första mål sägs vara Diego Costa men Pedro ska vara ett alternativ för den rödvita klubben då man under en längre tid varit intresserad av spelaren.

Pedro kostade närmare 27 miljoner euro när han kom från FC Barcelona förra sommaren och skrev då på ett kontrakt som sträcker sig till 2019.

En spelare som man väldigt gärna ser i den rödvita tröjan är Diego Costa. Anfallaren har tidigare spelat i den spanska huvudstadsklubben och var även med när man vann La Liga säsongen 2013/2014. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Atlético Madrids klubbledning att värva tillbaka spelaren då spelaren har likt Pedro kontrakt med Chelsea fram till sommaren 2019.

Diego Costa vill tillbaka till Atlético Madrid

Redan i maj förra året kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att Diego Costa kan återvända till Atlético Madrid och spelaren själv stängde inte heller dörren för en flytt tillbaka.

– Man vet aldrig om jag återvänder till Atlético, det händer många saker i livet. Kolla bara på var Filipe Luis är. Jag vill alltid det bästa för Atlético och jag följer alltid de oavsett var jag är, sa anfallaren i mitten av december månad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365