Uppgifter: Atlético Madrid kopplas ihop med Origi

Atlético Madrid närmar sig en värvning av Moussa Dembelé

Atlético Madrid är ute efter en ersättare till Diego Costa som lämnat klubben. Nu kopplas spanjorerna ihop med en värvning av Divock Origi.

Divock Origi kan vara på väg att lämna Liverpool för spel i Atlético Madrid. Det menar uppgifter i italiensk media under lördagsmorgonen. Enligt radiostationen Kiss Kiss Napoli ska Simeone vara intresserad av belgaren som fått sparsamt med speltid på Anfield under hösten. Tappet av Diego Costa har gjort att Atlético är på jakt efter en ny anfallare och 25-åringen ska vara ett av namnen man tittar närmare på.

– Simeone, som precis gått med på att låta Diego Costa lämna vill ha in en ersättare för den spanske landslagsmannen så snabbt som möjligt. Simeone har sagt till sportchefen Andrea Berta att hitta en bra anfallare så snabbt som möjligt, säger journalisten Ciro Venerato på radiostationen.

Origi har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2024.

Skulle en värvning av Origi inte bli av kommer Atlético istället att rikta blickarna mot Arek Milik, Cedric Bakambu, Maxi Gómez och Raúl de Tomás, fyra spelare som dock inte kommer bli billiga att köpa loss från respektive klubb.

SE ÄVEN: Officiellt: Sead Kolasinac återvänder till Schalke 04

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply