Lothar Matthäus tror Haaland lämnar Dortmund efter säsongen

Lothar Matthäus tror Haaland lämnar Dortmund efter säsongen
bet365

Erling Braut Haaland fortsätter göra succé i Borussia Dortmund. Nu säger den tyske legendaren att han inte tror att spelaren stannar särskilt länge till i klubben. 

Flera av Europas största klubbar var med i jakten om att värva den norske anfallsstjärnan Erling Braut Haaland. Tillslut föll valet överraskande på Borussia Dortmund. Efter ett år i klubben har 21-åringen fortsatt att ösa in mål. Nu säger den tyske legendaren Lothar Matthäus att han tror att Haaland lämnar Dortmund efter säsongen.

– Haaland skiner verkligen och det är en stor skillnad på honom jämfört med lagkamraterna. Jag tycker att tiden har kommit för Haaland att ta nästa steg i karriären, vilket skulle innebära att han spelat sin sista match för Dortmund. Vi ser att han är beredd att ta nästa steg och vi är stolta över att ha honom i Bundesliga, säger Matthäus på Ballon d’Or-galan och fortsätter:

– Dortmund borde vara tacksamma över att ha haft Haaland, det är en anfallare som passar perfekt in i laget, avslutar Matthäus.

Det är framför allt Real Madrid som kopplats ihop med en värvning av Haaland men även Paris Saint-Germain och Juventus finns på tapeten.

Spelaren har kontrakt med Borussia Dortmund till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Real Madrid intresserade av Yves Bissouma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365