Uppgifter: Arsenal nära förlänga med Jack Wilshere

Uppgifter: Arsenal nära förlänga med Jack Wilshere

Wilshere stannar i Arsenal

Enligt brittisk press kommer Jack Wilshere skriva på ett nytt kontrakt inom kort. Detta för att få slut på flyttryktena som florerat under den senaste tiden.

Det är mycket som står på spel i Arsenal denna säsong. Det gäller först och främst att hålla kvar sina största stjärnor då man misslyckades kvalificera sig för Champions League. Man vill även förlänga med Alexis Sánchez och Mesut Özil, något som dock ser väldigt svårt ut i dagsläget. Det är dock inte bara denna duo som Gunners vill förlänga med så fort som möjligt. Jack Wilshere ska även ha en framtid på Emirates Stadium.

Det är Daily Express som kommer med uppgifterna, samtidigt som även Arsene Wenger själv bekräftar att man kommer inleda konversationer med spelaren.

– Vi kommer inleda förhandlingar med honom nästa månad. Han är en riktig Arsenal-spelare och det är viktigt för honom att han är lycklig här.

Flertalet klubbar ska vara intresserade av Wilshere. Det är bland annat David Moyes West Ham United som ska ha anmält sig intresse för 25-åringen.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Arsenal nära förlänga med Jack Wilshere

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply