Uppgifter: Andre Gomes vill flytta till Premier League

PL nästa för André Gomes?

Mittfältaren ska inte vara nöjd med situationen i FC Barcelona. Han ska därför vilja lämna klubben redan i vinter och är klar med var han vill spela. Det är nämligen en flytt till Premier League som lockar mest.

Det har inte riktigt gått som André Gomes förväntade sig i FC Barcelona. Portugisen som anslöt från Valencia sommaren 2016 har inte lyckats knipa en plats på Camp Nou och vill nu lämna. Gomes ska ha klart för sig var han vill fortsätta spela sin fotboll och enligt engelsk press ska 24-åringen meddelat sin agent.

Enligt Daily Mail vill André Gomes packa väskorna och istället åka till de brittiska öarna för spel i Premier League. Den före detta Benfica-spelaren ska ha ögonen på sig från Tottenham Hotspur och West Ham United och en flytt kan komma att bli av under de kommande veckorna. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2021 men finns inte med i Ernesto Valverdes planer för Barcelona denna säsong.

Uppgifter- Andre Gomes vill flytta till Premier League

Kopplats ihop med storklubbar

Det är dock inte bara Spurs och West Ham som ska vara intresserade av en värvning av Gomes. Tidigare har han även ryktats finnas på önskelistan för Juventus och Manchester United, två klubbar som troligen riktat blickarna mot annat håll efter portugisens vaga speltid.

SE ÄVEN: Officiellt: Stjärnan klar för Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply