Uppgifter: Real Madrid har inte fått in bud på Cristiano Ronaldo

Cristiano utan erbjudanden om flytt

Portugisen som ska ha meddelat att han vill lämna Real Madrid står fast vid sitt beslut. Den spanska huvudstadsklubben ska dock inte ha fått in något bud för att köpa loss Cristiano Ronaldo.

Framtiden kring Cristiano Ronaldo blir allt mer osäker. Den portugisiske superstjärnan har vid flera tillfällen hintat om en flytt från Madrid men det verkar inte vara helt lätt att få till en övergång. Trots att Ronaldo ska ha meddelat ett par klubben om sin tillgänglighet ser inget ut att hända. Den Madridbaserade tidningen MARCA skriver nämligen att Real Madrid inte fått in något bud på Cristiano Ronaldo som sägs ha gjort sitt på Estadio Santiago Bernabéu.

Uppgifter- Real Madrid har inte fått in bud på Cristiano Ronaldo

Det är dock inte helt klart hur det hela kommer sluta. Från andra håll ryktas det nämligen att Ronaldo vill stanna men att han pressar klubben för att höja sin lön. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2021 och skulle man få till en överenskommelse tyder det mesta på att man endast höjer spelarens lön, detta utan att förlänga längden på kontraktet. En av anledningarna till att CR7 vill förbättra sitt kontrakt är att han vill höja sin lön. Spelaren som för ett par månader sen vann både The Best och Ballon d’Or anser nämligen att han bör ha högre lön än både Neymar och Messi, något som marängerna inte ska vara helt övertygade om att ge honom.

SE ÄVEN: Cristiano Ronaldo ber Real Madrid att sälja honom

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply