• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Ander Herrera kan återvända till La Liga

Uppgifter: Ander Herrera kan återvända till La Liga

Herrera till Athletic?

Mittfältaren sägs vara vara en av de spelare som Athletic Club vill värva under sommarens transferfönster.

Ander Herrera är inte uttagen i Spaniens VM-trupp. Säsongen i Manchester United har inte varit allt för bra för den spanske mittfältaren och under året har han vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt tillbaka till La Liga. Det är framför allt Atlético Madrid som varit den klubb som visat intresse för Herrera men nu kan det istället bli en flytt till en annan klubb. 28-åringen ska nämligen finnas på önskelistan hos hans tidigare klubb Athletic Club och nu vill baskierna lägga in en extra växel för att hämta tillbaka spelaren.

Manchester United betalade 42 miljoner euro för spelarens tjänster när han anslöt för fyra år sen. Engelsmännen förväntar sig dock inte alls samma summa om man släpper mittfältaren under sommarens transferfönster. Det är oklart hur mycket The Red Devils kommer kräva för att sälja Herrera vars kontrakt med United går ut sommaren 2019.

Osäkert om framtiden

Flertalet kommer är ute efter mittfältaren men framtiden för Herrera är allt annan än säker. Spelaren är nämligen inblandning i en matchfixningsskandal från tiden i Real Zaragoza under 2011. För tillfället väntar man på att domen ska falla och i värsta fall får Herrera en sexårig avstängning från all fotboll, något som mer eller mindre skulle tvinga stjärnan lägga skorna på hyllan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply