• Error, no group ID set! Check your syntax!

Cillessen jagad av toppklubbar

Cillessen jagad av toppklubbar

Flera klubbar jagar Barcas målvakt

För Jasper Cillessen så kan tiden i Barcelona vara över. Den förre Ajax-målvakten har inte fått chansen som förstamålvakt i klubben och verkar därför lämna under sommaren.

Det är svårt att spela till sig en startplats i FC Barcelona. Det spelar ingen roll vilken position du spelar på, för konkurrensen är bitande hårt oavsett vad. Det är något som den nederländska målvakten Jasper Cillessen har fått erfara.

Han lämnade den holländska storklubben Ajax, för att testa vingarna i La Liga-giganten Barcelona. Men där gick det inte som han hoppats på.

Aktuell för Premier League

För istället stod en viss Marc Andre Ter Stegen, aktuell som första-keeper i den tyska VM-truppen 2018, och även en av de bästa målvakterna i VM 2018, i vägen. Det här har gjort att målvakten istället fått sitta mycket bänk.

Han har spelat Copa del Rey-matcher, ett fåtal ligamatcher och även den sista gruppspelsmatchen i Champions League den här säsongen. Men nu vill målvakten ha nya utmaningar och framför allt spela som förstamålvakt i ett lag.

Så väl Chelsea som Liverpool ska enligt engelsk press vara ute efter nederländaren. Samma sak gäller för Napoli och Arsenal. Så till sommaren lär ju Jasper Cillessen ha bestämt sig, och därmed skrivit på för en annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply