• Error, no group ID set! Check your syntax!

Messi hyllar Griezmann – vill se flytt till Barca

Messi hyllar Griezmann - vill se flytt till Barca

Leo Messi: “Jag vill spela med de bästa spelarna – som Antonie Griezmann”

Antontie Griezmanns vara eller icke vara i Atletico Madrid har diskuterats rejält, inte minst det senaste året – och framför sedan nyår. Nu återstår det dock att se var fransmannen spelar nästa säsong.

Enligt så väl media som den franske landslagsspelaren själv så kommer anfallaren att komma med ett besked om sin framtid innan VM, som drar igång nu på torsdag den 14:e juni. Griezmann är ju med i de franska VM-truppen 2018, och Les Blues (7,50) är en av favoriterna att gå långt i den här turneringen.

Samma sak gäller ju för Argentina (7,00), vilket inte är konstigt då den argentinska VM-truppen innehåller bland annat Lionel Messi.

Vill spela med de bästa

Just Griezmann och Messi ser ut att spela huvudrollen i både VM och utanför mästerskapet. För den argentinske världsstjärnan vill mer än gärna se den franske anfallaren gå från Atletico till den katalanska ligakonkurrenten FC Barcelona.

När Leo pratade med den Barcelona-baserade tidningen Sport så så superstjärnan själv att han inte kan fokusera allt för mycket på spelarköp. Men att han vill göra allt för att vinna Champions League, och då ha med sig de bästa spelarna, som till exempel Atleticos Antonie Griezmann. Det är även känt sedan tidigare att den förre Real Sociedad-spelaren, Griezmann, ska vara väldigt benägen att vinna Champions.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply