United-yttern kan hamna i spanskt CL-lag

bet365

Valencia kan lämna för Valencia

Antonio Valencia som kom till Manchester United inför säsongen 2009/2010 kan nu vara på väg att lämna klubben.

Den spanska ligaklubben Valencia håller på att planera inför nästa säsong. Man har fått in en ny ägare vid namn Peter Lim som ska stå för de stora värvningarna till nästa säsong och ett av namnen som man tittar lite extra på sägs vara Manchester UnitedAntonio Valencia. Det är den engelska siten TMW som under tisdagsförmiddagen skriver att man ska vara intresserade av en värvning för att förbättra laget inför nästa säsongs upplaga av Champions League.

Ecuadorianen som inte har ett EU-pass har tidigare spelat i både Villarreal och Recreativo Huelva och det är ingen omöjlighet att det blir en flytt tillbaka till Spanien där han tillbringade totalt tre säsonger i de två klubbarna.

Utköpsklausulen ska ligga på runt 10 miljoner euro för spelaren som för närvarande har kontrakt med Red Devils till och med juni 2017.

Bytesaffär med Nicolas Otamendi

En av möjligheterna till en övergång är att Valencias mittback Nicolas Otamendi kan komma att gå i motsatt riktning. Argentinaren ska ha meddelat klubbledningen att han vill lämna La Liga-klubben i sommar, vilket är något som även hans agent bekräftade i radiokanalen Cadena SER för ett par dagar sen. Det hela verkar inte vara helt otroligt då Manchester United behöver en mittförsvarare samtidigt som den spanska ligafyran behöver förstärka offensiven då man inte fått den utdelning man velat denna säsong. Lagets anfallslinje har varit under ganska stor kritik då varken Álvaro Negredo eller Rodrigo Moreno har gjort några större intryck ifrån sig sen ankomsten inför säsongen.

Från United-spelarens håll har det dock inte kommit något uttalande än och det är oklart om klubbarna har inlett förhandlingar. Det som dock står klart är att båda klubbarna kommer att vara aktiva på sommarens transfermarknad.

SE ÄVEN: Officiellt: Di Matteo lämnar Schalke 04

SE ÄVEN: Chelsea-legendaren öppnar för MLS

SE ÄVEN: Uppgifter: Marcelo Bielsa vill till Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply