Southampton-stjärnan kan lämna för CL-klubb

Morgan Schneiderlin kan lämna för Champions League-fotboll

Fransmannen Morgan Schneiderlin säger i en intervju med franska RMC att han kan tänka sig att lämna Southampton för en klubb som spelar i Champions League. 

Det var mycket nära att 25-årige Morgan Schneiderlin bytte klubb redan i somras, då han ryktades vara på väg bort och många av hans lagkamrater, som exempelvis Luke Shaw och Adam Lallana, flyttade från Southampton. Fransmannen blev dock kvar tillslut och kan nu blicka tillbaka på en mycket väl genomförd säsong för både hans och lagets del. De bra prestationerna räckte däremot inte till för att nå Champions League-spel och därför uppges nu Schneiderlin vara på väg bort från klubben i sydöstra England, då det är spel i just denna turnering han vill åt.

Trivs i England men vill spela CL-fotboll

Både Tottenham och Arsenal har under en längre tid jagat 25-åringen som i en intervju med den franska radiostationen RMC säger att han helst vill stanna i England, men också att han suktar efter spel i Champions League.

”Jag siktar på att bli kvar i England. Jag har det bra här och Premier League är en liga jag gillar att spela i. Så om jag lämnar Southampton blir det förhoppningsvis för en annan engelsk klubb som då spelar på en högre nivå än Europa League. Alltså, om jag slutar i Southampton blir det för en klubb i Champions League.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply