United snäppet vassare

bet365

Manchester United reste till Carrow Road för att möta svensklaget Norwich. Det, utan skadade Robin van Persie, och utan Wayne Rooney. Javier Hernandez från start och Danny Welbeck som satt på bänken, var de enda anfallarna.

I Norwich startade Martin Olsson, medan anfallaren Johan Elmander fick sitta på bänken – men med en minut kvar av ordinarie tid fick han hoppa in.

En riktigt dålig första halvlek från bortalaget, och en chansrik halvlek för hemmalaget. Uniteds enda chans var ett skott ur en dålig vinkel från Shinji Kagawa. Det gulklädda hemmalaget skapade dock mer. Men tråkigt nog fanns inte den riktiga skärpan i avsluten. United-målvakten David De Gea fick undan mycket, och många skott täcktes av försvarare.

Mållöst i halvlek. Till den andra halvleken bytte David Moyes ut 40-åringen, Ryan Giggs, och bytte in Danny Welbeck.

Något som skulle visa sig vara till en fördel för United.

I den 57:e minuten fick Danny Welbeck turligt med sig bollen, rundade Norwich-målvakten John Ruddy, och satte dit ledningsmålet.

Manchester United började slappna av efter det. Man visste om att man hade en ledning, och började tänka på segerns sötma. Då tryckte Norwich på, men utan resultat.

0-1 slutade matchen, och Moyes och gänget tog sin fjärde vinst i rad.

bet365
bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply