Urladdning för sexigt Hull

Som nykomlingar och uträknade inför säsongen har Hul gjort det fint. Inför hemmamötet mot Fulham placerade man sig i mitten av tabellen efter att man har varit uppe på övre halvan ett bra tag. Till KC Stadium kom ett Fulham som har återfått lite hopp efter deras klena start, men i Hull kunde man inte hämta en bra prestation eller en enda poäng, man fick en total utklassning emot sig.

Matchen slutade 6-0 till Hull och makalöst nog stod det 0-0 i halvtid. Fyrverkeriet startade genom Ahmed El Mohamady som tog ned Tom Huddlestones hörna innan han prickade in bollen bakom David Stockdale. Drygt tio minuter senare kom tvåan. Yannick Sagbo slog ett fint, lågt inlägg till Robert Koren som enkelt kunde göra mål.

Tre minuter senare stod George Boyd för ett lågt skott som letade sig in bakom en hjälplös Stockdale. Fyra minuter efter 3-0 kom även fyran. Huddlestone vände bort en gubbe, lade över bollen till vänsterfoten innan han tryckte iväg bollen från cirka 25 meter och bollen gick även in vid stolproten.

Två mål till skulle komma. Huddlestone sköt en frispark som Matt Fryatt slog in returen på. Liam Rosenior slog ett inlägg som Stockdale fumlade ut till Koren som kunde göra sitt andra för dagen och därmed runda av Hulls fantastiska 6-0-seger mot Fulham.