Villa höll undan och fixade en viktig poäng mot Swansea

Hemmalaget kom till dagens match med fyra raka matcher utan seger. Men det började bra. Redan efter sju minuter spelade Weimann fram Agbonlahor som helt fri kunde rulla in 1-0 vid den bortre stolpen.

Men Swansea var det dominerande laget och rullade stundtals ut Villa, och utdelning skulle komma. Med tio minuter kvar av första halvleken kunde Roland Lamah nå ett inlägg till den bortre stolpen och nicka in kvitteringen.

Inget mer mål gjordes, men Swansea hade flera bra chanser att ta ledningen på.

Inte heller i den andra halvleken lyckades walesarna göra något mer mål på en strålande Brad Guzan i hemmamålet som parerade Jonathan de Guzman flera gånger och var alert på en av dennes frisparkar.

I och med det oavgjordda resultatet ligger Villa och Swansea på en 13:e respektive 11:e plats efter 19 spelade matcher.