Zlatans framtid bestäms idag?

Zlatan ska träffa presidenten i Qatar

Sagan kring Zlatan fortsätter och idag kan den möjligtvis få ett slut. Enligt uppgifter i italiensk media ska Zlatan under dagen träffa PSGs ägare Nasser Al-Khelaifi i Doha, Qatar, för att bestämma var svenskens framtid ligger. Rapporter säger att den svenske superstjärnan ska vara sugen på en flytt till sin gamla klubb Milan. 

Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara i Paris Saint-Germain kan få ett svar idag, enligt uppgifter i italiensk media ska Zlatan under gårdagen, som vi rapporterade här på SillySeason.se, ha rest till Doha i Qatar med sin agent Mino Raiola för ett möte med PSGs ägare Nasser Al-Khelaifi, där man ska bestämma om Zlatans framtid finns i Paris eller Milano, då svensken flitigt ryktats vara på väg tillbaka till Rossoneri.

Se artikeln: Zlatan: ”Jag vill vara ha kul”

Rejäl lönesänkning

La Gazzetto dello Sport skriver under tisdagen att PSG skulle behöva ersätta Zlatan med en världsklass-anfallare, men att man på grund av Financial Fair Play inte har möjlighet att värva Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo. Därför ska Paris-klubben nu enligt Gazzettan erbjuda Zlatan ett nytt lukrativt kontrakt för att få honom att stanna i Paris, då hans nuvarande kontrakt värt 12 miljoner euro om året, går ut efter nästa säsong.

I jämförelse ska Milan kunna sträcka sig till ett kontrakt värt ungefär 6 miljoner euro om året i tre år, men man hoppas att Zlatans tidigare band till klubben och staden ska kunna övertyga honom om en rejäl lönesänkning. Skulle Zlatan acceptera Milans erbjudande skulle han också ge upp chansen till Champions League-spel under nästa säsong, men Zlatan sa så sent som igår att Champions League, som han så länge velat vinna, inte längre är det viktigaste.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply