Juventus lägger bud på Oscar?

bet365

Bianconeri uppges agera efter Allegri uttryckt beundran för spelaren

Massimiliano Allegri frågade i gårdagens Gazzetta dello Sport om en ny nummer 10 till Juventus, och berömde samtidigt Chelseas brasilianske stjärna Oscar. Nu uppges detta ha fått effekt, blott en dag senare.

Det var under gårdagen som Serie A-mästarna Juventus manager Massimiliano Allegri blev intervjuad av den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport. Där berättade den forne Milan-tränaren att klubben är ute efter en ny nummer tio.
– Det stämmer att jag har frågat efter en nummer tio, sa Massimiliano Allegri till den italienska tidningen.

”Oscar kan göra skillnad”

Han berömde dessutom Chelseas brasilianske stjärna Oscar, även om han också nämnde flera andra spelare som nämnts ihop med klubben.
– Jag gillar Oscar mycket. Han är en spelare som kan göra skillnad även på den europeiska scenen, vilket är utmärkt med tanke på att det inte är givet att en bra ligaspelare också kan prestera i Europa.
– Jag gillar honom, men jag gillar också Isco, (Javier)Pastore, (Angel)Di Maria och (Toni)Kroos.

Som ett brev på posten kommer det nya rapporter på länkar ihop stjärnan Oscar med den gamla damen. På tisdagsmorgonen kommer nämligen den italienska tabloiden Tuttosport, baserad i Turin, med uppgifterna att Juventus ska ha lagt fram ett bud på Chelsea-spelaren. Budet ska vara värt 25 miljoner euro.

Kräver minst 30 miljoner euro

Dessvärre för Bianconeris del ska Chelsea efterfråga åtminstone 30 miljoner euro för sin brasilianske landslagsman, och de tänker inte acceptera ett lägre bud på 23-åringen. Den gångna säsongen mäktade den lovande spelaren med sex mål samt åtta målgivande passningar på 28 Premier League-matcher för The Blues, som också tog hem ligatiteln i våras.

Den offensive mittfältaren står under kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2019 och har redan 50 landskamper på sin meritlista, med elva gjorda landslagsmål som facit. Även Premier League-klubben Liverpool har tidigare länkats ihop med den brasilianske stjärnan som tidigare i sitt hemland spelat för Internacional samt Sao Paulo.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply