Sunderland vill köpa loss Liverpool-backen

Sunderland vill köpa loss Sebastian Coates från Liverpool som spenderade den här säsongen på lån hos ”The Black Cats”.

Sebastian Coates kom till Liverpool för fyra år sedan när laget leddes av Kenny Dalglish. Det har inte blivit mycket speltid i Merseyside-klubben och förra säsongen spenderade mittbacken på lån hos Sunderland. Där fick han spela 13 matcher, och enligt The Mirror vill Dick Advocaat nu ha över 24-åringen permanent till ”The Black Cats.

Rodgers vill släppa honom

Enligt The Mirror ska det heller inte vara så svårt att köpa honom. Coates verkar inte vara med i Brendan Rodgers framtidsplaner och eftersom Liverpool enligt uppgifter är ute efter Christian Benteke, Nathaniel Clyne och Joe Gomez så vore det bra att fylla på med lite pengar i kassan genom att sälja uruguayanen.

Vill lägga pengarna på Gomez

Den 18-årige backen Joe Gomez jagas av Liverpool, Arsenal och Manchester City så om Sebastian Coates skulle gå till Sunderland menar The Mirror att pengarna skulle läggas på honom. Eftersom han är så pass eftertraktat så bör Liverpool fatta ett snabbt beslut och enligt uppgifter så har Merseyside-klubben redan förberett ett bud på försvararen.

Dock menar The Mirror att Liverpool med största sannolikhet kommer vänta med de lite större köpen innan de har gjort sig av med Raheem Sterling, eftersom att sälja honom skulle ge väldigt mycket pengar att bygga vidare på.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply